O nama

Zerick

Ukratko o kompaniji Trgoprodukt d.o.o.


Trgoprodukt je osnovan 1998. godine u Konjicu, čija je osnovna djelatnost prodaja i distribucija na cijelom trzistu BiH najkvalitetnijih brendova u našoj industriji. Bavimo se prometom boja, lakova, završnih materijala u građevinarstvu, te pripadajućih alata i opreme.

Najveći promet ostvarujemo u veleprodaji našim djelovanjem na cijelom tržišnom prostoru BiH, sa tendencijom daljeg rasta i razvoja na svim segmentima u našoj industriji.  

Da bi zadovoljili potrebe kupaca poslujemo kao veleprodaja i maloprodaja iz našeg centra u Konjicu, u ulici Sarajevska 31. Na tržištu smo prisutni i sa dodatna dva maloprodajna objekta u Mostaru, i to jedan na ulazu u Mostar iz pravca Sarajeva u naselju Bafo, a drugi na izlazu iz Mostara u naselju Bišće Polje, takođe uz M-17.

U našoj bogatoj ponudi imamo preko 8.000 artikala naših pouzdanih poslovnih partnera koji su provjereni i dobro poznati svjetski i regionalni brendovi.

Našim partnerima svakodnevno su na usluzi komercijalni predstavnici raspoređeni na četiri regije, i to: Krajina, S-I Bosna, hercegovačka regija, te sarajevski kanton i Srednja i Istočna Bosna. Na taj način svojim profesionalnim odnosom, stručnošću i mobilnošću prisutni smo na cijelom tržištu, na svaki poziv i zahtjev naših partnera u prilici smo vrlo brzo, preko komercijalnih predstavnika, biti na usluzi što nas čini drugačijim i posebnim.

Uz značajne kapacitete skladišnog prostora od preko 4.000 m2, također posjedujemo optimalan broj dostavnih vozila sa kojima na vrlo efikasan način možemo da djelujemo u vrlo kratkom roku i na taj način ispoštujemo sve zahtjeve kupca, te upotpunosti udovoljimo njihovim potrebama.Tražite najbolje rješenje za Vašu fasadu?