Snažno ljepilo, snažna ponuda!

16 Apr, 2019 vijesti


Ukoliko namjeravate graditi ili renovirati kupatilo ova vijest će vas oduševiti.

Kompanija Henkel je jedan od naših partnera i u saradnji s njima provodimo akcijsku ponudu Ceresit ljepila za pločice. Kupovinom jedne palete Ceresit CM 12 PLUS White ostvarujete rabat od 5% a mi vas dodatno poklanjamo 3x Persil Sensitive od 2kg GRATIS!

I to nije sve! Ukoliko na kraju sezone proizvod ostane na Vašim policama, obezbijedit ćemo povrat.

Akcija traje do isteka zaliha.

Više o proizvodu:

Ceresit CM 12 PLUS White je fleksibilno ljepilo za pločice od sada s Fibre Force tehnologijom!

Nova poboljšana formulacija s Fibre Force tehnologijom donosi vidljiva silikatna vlakna koja ljepilu daju veću snagu lijepljenja i finalnu čvrstoću! Tankoslojno i srednjeslojno ljepilo za keramičke pločice za debljinu slojeva od 3 do 30 mm Svojstva Za unutarnju i vanjsku primjenu, vlažne prostorije; (kućanstva+javna područja) Za neoštećene i zabrtvljene površine Za podno grijanje Za kamene i keramičke pločice Vodonepropusni i otporno na smrzavanje Opis Ceresit CM 12 ljepilo namijenjeno je za polaganje gres i ostalih keramičkih, cementnih i pločica od prirodnog kamena (dokaz za diskoloraciju), unutra i vani. Ceresit CM 12 može se primijeniti na područjima koja su izložena prodorima vode i na grijanim podovima. Kao srednjeslojno ljepilo, CM 12 možete primijeniti za popravak i izravnavanje površine s udubinama do 8 mm prije polaganja pločica.

Potrošnja:

Dubina zubaca lopatice 6 mm - 3,0 kg/m2 Dubina zubaca lopatice 8 mm - 3,8 kg/m2 Dubina zubaca lopatice 10 mm - 4,8 kg/m2 Dubina zubaca lopatice 12 mm - 6,0 kg/m2